Top 5 komediserier

Jag tänkte lista några av mina favoritkomediserier. Det finns väldigt många bra som inte är med på min lista, men som ändå är värda att nämnas: TBBT, Modern Family, New Girl, HIMYM, Friends m.fl. Jag har endast med renodlade komedier i min lista.
 
Nr. 5
 
Den här serien är skapad av Mindy Kaling som även spelar huvudrollen, en förlossningsläkare i New York som kämpar med att hitta kärleken. Serien handlar även om de övriga medarbetarna på kliniken där Mindy jobbar. Jag älskar de första tre säsongerna av denna serien, sen tycker jag den tappar lite. Sista och sjätte säsongen kommer till höst, så jag hoppas den kan återhämta sig lite då. Om man kan stå ut med att Mindys karaktär är en extremt jobbig och irriterande person så är serien väldigt underhållande!
 
Nr. 4
 
Jag gillar denna serien väldigt mycket, den är väldigt sarkastiskt rolig vilket jag uppskattar. Serien handlar om ett tvbolag och främst om ett team som producerar en serie på det bolaget. Många kända ansikten så som Tina Fey och Alec Baldwin, samt många andra bra skådespelare som tillför till serien. Det finns sju säsonger att njuta av hos denna serie! Även denna fick sju säsonger!
 
Nr. 3
 
 
Den här charmiga serien handlar om Leslie Knope (Amy Poehler) som brinner för sin lilla stad Pawnee. Lesley och hennes arbetskamrater jobbar för kommunen inom parkförvaltningen och man får följa deras dagliga arbete för att göra Pawnee till den bästa stad den kan vara. Serien har många roliga karaktärer och skådespelarna har väldigt bra kemi med varandra. Den här serien har väldigt mycket hjärta vilket jag alltid uppskattar hos komediserier, som annars kan bli lite tjatiga.
 
Nr. 2
 
Den här serien är en riktig pärla! Så tråkigt att den blev nedlagd alldeles för tidigt. Men vi fick i alla fall 3 härliga säsonger. Serien handlar om 6 vänner i Chicago, där alla karaktärer är har väligt stor personligheter. Det som gör den här serien så bra är skådespelarna. Alla är perfekta för sina roller och dom lyfter serien med sina skådespelarinsatser. Har ni inte sett denna än så rekommenderar jag den verkligen!
 
Nr. 1
 
Det är är inte bara min absoluta favoritkomedi, utan ligger även på andra plats över mina all time favoritserier. Jag tror inte någon har missat denna mocumentary som är en adaption av den brittiska Office-serien. Personligen uppskattar jag den amerikanska mer, antagligen då jag såg den först och förälskade mig i skådespelarna. Den som gör serien till det den är är Steve Carells karaktär Michael Scott. Lyckas man ta sig igenom första säsongen där Michael framstår som allt mindre charmig, så kommer man lära sig att älska honom. För trots att han har noll självinsikt och är ofta så pinsam att man knappt kan kolla så har han ett stort hjärta som allt oftare lyser igenom. Det här är en sån serie där nästan varenda replik är rolig. Tyvärr håller den inte standarn genom alla de 9 säsongerna som finns, men det är mindre viktigt för mig. Hälften av de konton jag följer på instagram är dedikerade till Office-quotes, och jag sitter alltid och skrattar högt på bussen. Men att få en liten dos av the office varje dag gör dagen mycket roligare.